Buitenfeest 2015

Inmiddels is het programma voor het Buitenfeest 2015 bekend! Dit feest wordt gehouden van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni.

Het programma ziet er als volgt uit:

Donderdag 25 juni

19.30 tot +/- 22.00 uur: start van het 1e zeskampspel ‘Ken je Zalk?’ o.l.v. Klaas-Jan van Gelder en Peter Filius.

Vrijdag 26 juni

18.30 – 19.30: opstijgen 3 luchtballonnen (indien de weersomstandigheden het toelaat)

19.00: start 2e zeskampspel: ‘Waterbak’

19.30: kinderdisco met DJ Daan en DJ Simon.

Vanaf 20.30: tentfeest met de band High Tag uit Heegh en Johannes Rypma! (toegang tot 16 jaar: is gratis; voor leden: € 5,- en voor niet-leden € 10,-)

Zaterdag 27 juni

9.45: aanvang kinderspelen: Tienkamp. Meedoen is op eigen risico. Kinderen tot en met 10 jaar MET ouder/begeleider. Opgeven vanaf 9.15 uur bij de tent. Hiervoor hebben wij ook vrijwilligers nodig! Geef je op bij Pascale Wielink.

13.00: het vervolg van de daverende zeskamp.

Vanaf 20.00: tentfeest met zanger Raymond, DJ Polly, Feest Duo 2x Nix en Lesley Williams! (Toegang tot en met 16 jaar gratis; voor leden € 5,- en voor niet-leden € 10,-)

Zondag 28 juni

17.00: Dorpsdiner Zalk. Entree is gratis, maar opgave is wel noodzakelijk. Dit kan via dorpsdinerzalk@gmail.com (i.t.t. het genoemde emailadres in het programmaboekje)

M.u.v. de tentfeesten is de toegang voor de andere activiteiten gratis.

Opgave voor zeskamp

Voor de zeskamp dien je vooraf op te geven met een groep van maximaal 10 personen waarvan inimaal 2 dames! Opgeven kan via info@oranjeverenigingzalk.nl of leonie_lans@hotmail.com.

We hopen dat het weer een gezellig feest mag worden!

Reacties op dit onderwerp zijn gesloten.